Kategorie receptů
- Autor: Alysa
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 250 |
Hovězí maso přední průměr | 200 |
Rýže Parboiled syrová | 100 |
Rajčata | 250 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5013 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2507 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 9, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.